Felhő tárhely első bejelentkezés után

Mit tegyél közvetlenül a legelső bejelentkezést követően

Miután beírtad a böngésződ címsorába az ownCloud alapú felhő tárhely fiókod címét, vagy az alábbi linkre kattintottál: https://s2.tarhelyberles.hu/owncloud – add meg a felhasználónevedet, és a fiókod jelszavát.

Felhő tárhely webes bejelentkezés

A legelső bejelentkezéskor a következő képernyő fogad majd:

ownCloud kliensek nyitóképernyő

Asztali fájlszinkronizáláshoz illetve Android, és iPhone szinkronizáláshoz használható klienseket kínál fel az ownCloud.

Az ablakot nyugodtan becsukhatod. A kliensek linkjeit, letöltési lehetőségeit a fiókod belépési adataival elküldjük neked. Onnan bármikor elérheted a klienseket.

Ha az ablakot bezártad, láthatod, hogy az ownCloud fiókod alapértelmezetten angol nyelven jelenik meg. A következő lépéseket követve magyar nyelvre állíthatod a fiókod nyelvét.

  1. a jobb felső sarokban a felhasználónevedre kattintva a személyes beállítások alatt keresd a “Settings” menüpontot
  2. A beállítások oldalon a személyes beállítások alatt közvetlenül található a nyelv választó “Language” felirattal. A lenyíló menüben keresd meg: “Magyar
  3. a felület pár másodpercen belül átvált magyar nyelvre. A bal felső sarokban az alkalmazás menü jelzi, hogy most a “Beállítások” felületen vagy.
  4. az ownCloud felhő tárhelyed alapértelmezett nyitó képernyőjére való visszatéréshez kattints a Beállításokra, majd a “Fájlkezelő” ikonra.